Kategori / Blogg

nokre bileter, sidan eg har sakna blogg

utrooolig lenge siden sist. Plutselig tok det bare slutt med bloggingen. Hvorfor? Ikke vet jeg egentlig.. Men skylder på vidergående og studiespesialisering. Det er heavy shit! Vi har høstferie nå, men enda har jeg sittet med 2 innleveringer idag. Heldigvis ferdig nå da.  Jeg hadde forresten bursdag på onsdag, ble 16 år ♥  
canon eos 500d + 18-200mm _ photoscape

bare noen bilder jeg tok for en times tid siden.. Har faktisk savnet å dele bildene mine med dere, for nå som jeg ikke har blogget har det ikke blitt tatt mange bildene, og jeg elsker jo å ta bilder! Skal prøve å få blogget mer, hvertfall nå denne uken, siden vi har høstferie! herligt. 

syns om bildene ?

Skrevet: 09.okt.2011 / 18:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

trykk liker, få en kommentar tilbake!

hahah lol, Denise var så teit/flink å lage likeside til meg på facebook! Den har ett stk nydelig profilbilde, hele 13 like inkludert megselv og henne, og det ser ut som siden snakker med seg selv? hehe. jeg trenger altså flere likes ♥ be a knupp, og lik siden HER. Så skriver du her at du har likt siden, og først DA får du en skikkelig kommentar tilbake! takk på forhånd :)


so happeh

Skrevet: 13.sep.2011 / 21:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

spørsmålsrunde // 1 kommentar tilbake

Kan jo si at dette er en ganske upersonlig blogg, pga det er en fotoblogg. Legger jo mest ut bilder, og skriver ikke så mye om meg selv og mitt. Og har heller ikke orket å lage knappemeny, der jeg skriver om meg selv. Så derfor tenkte jeg kanskje at en spørsmålsrunde hadde vert lurt, sånn at dere kan bli litt bedre kjent med jenta bak kameraet! Så bare spørr meg om alt mellom himmel og jord, så skal jeg svare så godt jeg kan :) Alle som sender ett eller flere spørsmål, skal få en skikkelig kommentar tilbake, siden jeg er så snill ♥


sånn ser jeg ut da.. hehe lol.
 
GO AHEAD AND ASK MEEEE! 

Skrevet: 05.aug.2011 / 19:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

hvor skal jeg begynne?

Dette er det første skikkelige innlegget mitt på hhphoto. Jeg kommer nok ikke til å blogge så mye fremover, for jeg reiser til Gran Canaria på treningsleir på tirsdag. Haha, skikkelig smart av meg å lage ny blogg akkurat nå, men det var på impuls. Jeg gleder meg hvertfall veldig til å begynne å blogge skikkelig, og få lesere osv. Dette er jo som sagt en fotoblogg, for dere som lurte. btw, jeg er veldig gal!

 skal dere følge med på meg videre?Skrevet: 10.apr.2011 / 15:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Skrevet: 10.apr.2011 / 13:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
hits