Kategori / foto

(høst) photoshoot

Nå har jeg vert ute i det fine været og tatt bilder med Kristi. Hun ville ha nytt profilbilde, så.. Elsker når det er sånt vær! Litt kaldt, frisk luft, tørr bakke og sol. ELSKER HØST. Orket ikke redigere bildene, utenom ett par. eg syns egentlig de er like fine uten redigering, fordi de er mer naturlige.
canon eos 500d + 18-200mm

likte dere bildene? hvordan er været hos dere?

 

Skrevet: 13.okt.2011 / 19:07 Kategori: foto Kommentarer: 14

foto: høst

Hei søte lesere ♥ Tar meg tid til ett blogginnlegg, siden jeg ikke har noen planer før senere ikveld, da skal jeg vere med søte Oda, som kommer hjem fra Bergen. Jeg har vert ute og tatt noen høstbilder. Personlig syns jeg høsten er den fineste tiden på året. Jeg elsker høsten! Man kan kose seg inne under dyna, med en kopp kakao, mens det er storm ute. Og i tillegg kan det vere nydelig vær, selv om det er kaldt.. Akkurat nå er været helt fucked, det skifter hele tiden! Fra hagl, til regn, til sol, til overskyet, til torden, til regn igjen.. 
canon eos 500d + 18-200mm _ photoscape

Vet ikke heeelt om jeg ble fornøyd med disse bildene, men men. Hva syns dere? noen favoritt kanskje?

Skrevet: 11.okt.2011 / 18:22 Kategori: foto Kommentarer: 18

// BLUE STAR

aaaah, endelig ferdig med spansk innlevering, og øving til samfunnsfagprøve (haha,dette skrev jeg før jeg begynte, men NÅ er jeg ferdig!) HERLISH. Jeg mener glorioso, magnífico, delicioso. Hehe takk iFinger og google translate, hadde ikke klart meg uten dere mine venner ♥ Nå skal jeg slappe av med dere bloggere og mine to andre gode venner Facebook og TV, retsten av kvelden! chill

canon eos 500d + 18-200 _ photoscape

syns om bildan?


Skrevet: 15.sep.2011 / 21:02 Kategori: foto Kommentarer: 18

photos: nature

Syns jeg har blitt flink til å blogge oftere nå altså! Blogger nesten daglig. Idag har jeg tatt masse bilder ute, så nå har jeg mye bra til dere fremover. wiii
canon eos 500d+18-200mm_ photoscape

tycks?

Skrevet: 14.sep.2011 / 20:34 Kategori: foto Kommentarer: 17

the magic in water

vet dere hva jeg elsker? Jeg elsker å bare ta masse tilfeldige bilder, og sitte og redigere dem. Nå redigerer jeg kun i photoscape da, men jeg blir mer og mer dreven på det ettersom tiden går. Har hatt en utrolig stor utvikling etter at jeg fikk det nye objektivet. Øvelse gjør mester, sier jeg bare!

 
canon eos 500d + 18-200mm_ photoscape

hva syns dere om bildene? noen favoritt? 

Skrevet: 12.sep.2011 / 20:49 Kategori: foto Kommentarer: 24

inspirasjon/pictures

null inspirasjon.. da er det fint å ha weheartit ♥


aah, lovelovelove ♥  tror jeg skal begynne å lage sånne kollasjer oftere, får ikke nok av sånne bilder.

hva syns dere?

Skrevet: 12.sep.2011 / 18:33 Kategori: foto Kommentarer: 9

photos: moonlight shadow

mine første månebilder, og de ble ikke noe bra. Men dere får se dem uansett.
canon eos 500d + 18-200mm _ photoscape

konstruktiv kritikk? tar imot alt.

Skrevet: 08.sep.2011 / 16:15 Kategori: foto Kommentarer: 19

photos: når du egentlig ikke har noe å ta bilde av..

Wow, jeg blogger på en skoledag! Kun fordi jeg vet at jeg kan slappe av hele dagen, og at jeg ikke skal på trening ♥ Hadde breddeidrett på skolen idag, og da fikk jeg trent friidrett. Det er jammen hardt å begynne på vidergående! Slutter seint hver eneste dag, og får aldri tid til lekser eller noe, før jeg må rett på trening. Det er streeess! Men på fredag har vi fri-fredag, og det skal bli utrolig deilig! Nok snikk snakk. Tipper dere ikke har lest dette engang, bare scroller nedover og ser på bildene, som kommer nå, og er veldig tilfeldige.


canon eos 500d + 18-200mm // photoscape

Jeg har funnet ut at når du egentlig ikke har noe å ta bilde av, og bare knipser av noe tilfeldig blir resultatet kanskje enda bedre enn om du planlegger hva det er du vil ta bilde av. Selv om disse bildene kanskje ble litt overredigerte, har jeg ihvertfall lagt ganske mye tid i redigeringen. Likte spessielt godt det første bildet. 

hva syns dere? likte dere bildene, eller ble det for mye?

Skrevet: 07.sep.2011 / 17:34 Kategori: foto Kommentarer: 8

BILDEDRYSS

På tide å blogge? På tide og ikke forklare hvorfor det blir så lite blogging? På tide med masse bilder? jepp.
canon eos 500d + sigma 18-200mm _ photoscape

 likte dere bildene? noen favoritt? 

Skrevet: 03.sep.2011 / 18:10 Kategori: foto Kommentarer: 15

photos // owl

sorrysorrysorry for null blogging igår. Ble bare aldri noe av, fordi jeg var på trening, såg kamp, og var hos en venninne om kvelden. Men det var kos da!
canon eos 500d + sigma 18-200mm _ photoscape

Nå skal jeg visst ned til Kristi, fikk nettopp en melding av henne. Blogges

syns om bildene? hvilket likte dere best? 

Skrevet: 09.aug.2011 / 13:12 Kategori: foto Kommentarer: 21

photographs // hello kitty sitting outside

JEG ELSKER HELLO KITTY! Har jeg noen gang fortalt dere det? Før hadde jeg alle mulige klær i hello kitty, og jeg har forsatt masse sokker med hello kitty på. I påsken anskaffet jeg meg det fete, rosa hello kitty headsetet i gran canaria. Jeg digger det, og selv om lyden er litt fucka, bruker jeg det ofte! Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har også en liten hello kitty figur. Tror kanskje det har vert godteri i den eller noe sånt.. Den ble dagens motiv! 

 


canon eos 500d + sigma 18-200mm _ photoscape

syns om bildene? hvilket likte dere best?

Skrevet: 06.aug.2011 / 20:31 Kategori: foto Kommentarer: 20

portrettfoto: baben min

Jeg elsker virkelig denne jenta! Hun er jo så søt, og utrolig fotogen, noe jeg er sjalu på. Nevnte jeg at hun bare er 13 år? Ser ut som hun er minst 15.. bæsj ♥


beeeeauty.

likte dere bildene? 

Skrevet: 03.aug.2011 / 23:04 Kategori: foto Kommentarer: 13

photos: min vackra katt

Ligger her i sengen og chiller etter trening. Tenkte jeg skulle blogge litt, siden jeg er blitt så "flink" til det. Da blir det to bilder av min ekstremt nydelige katt som jeg er så glad i ♥
canon eos 500d + sigma dc 18-200mm _ photoscape

syns ?

Skrevet: 02.aug.2011 / 20:28 Kategori: foto Kommentarer: 19

bilder tatt med det splitter nye objektivet

offoff, jeg er en elendig blogger! Og når jeg prøver å skjerpe meg, varer det kun en dag eller to. Forstår ikke hva som skjer med meg, før kunne jeg blogge 4 ganger om dagen, hver eneste dag! Anywho.. Gjett hvem som endelig har fått seg nytt objektiv til kameraet? MOA. Sigma DC 18-200mm. AND I FREAKIN' LOVE IT ♥ Burde jo få opp lysten til å blogge, men problemet er ikke at jeg ikke har noe å blogge om, for det har jeg i massevis, problemet er bare å få logget meg innpå bloggen min og få postet ett innlegg.. tragisk nok. Her er de første bildene jeg tok med det nye objektivet. lalala, enjoy.
canon eos 500d + sigma dc 18-200mm_photoscape

ble bildene bra?


BTW: Ragnhild har laget seg ny blogg med en venninne. Stikk innom bloggen deres http://rbmh.blogg.no/, den er bra !!

 

Skrevet: 01.aug.2011 / 14:11 Kategori: foto Kommentarer: 21

update med bilder fra lisboa

Nå er det på tide å komme med ett skikkelig blogginnlegg på denne lite oppdaterte bloggen. Har lovet Alice det ♥ 
Men hvor skal jeg begynne? Jeg må vel nesten begynne med det verste. Terrorhandlingene i oslo og på utøya, som dere alle har fått med dere. Det er en helt forferdelig og tragisk hendelse. Mine tanker går til de pårørende, og selfølgelig alle de som desverre er døde. Unge mennesker, som bare ble plaffet ned, av en kaldblodig drittsekk. At èn eneste mann kan gjøre noe slikt. Det er helt sykt å tenke på. Det går ikke an å forstå.. Måtte han (unnskyld meg) rotne i helvette! Drøyt å skrive, men det er jo sant, er det ikke? Nok om den saken, jeg er sikker på at folk har sett og lest nok om denne saken. Det har jeg selv, men jammen føles det godt å skrive om det, få ut aggresjonen jeg har ovenfor Anders Behring Breivik.

Mer over til hyggelige temaer. Jeg koser meg i sommerferien, og har blandt annet vert i Lisboa (Portugal om du er dårlig i geografi.) Det var egentlig bare en spontantur, sånn bestilt i siste liten liksom.  På bare 3 dager fikk vi opplevd helt sykt mye. Jeg fikk shoppet mye (kanskje jeg skal legge ut innkjøpene?) sett en god del av byen, koset meg en dag på stranden hvor jeg fikk trent litt også, og det jeg kanskje syns var aller gøyest var den dagen vi dro i dyreparken. De hadde alle mulige dyr der. Delfiner, løve, tigre, leopard, gepard, panter, ulv, jaguar, hvit tiger osv.. Virkelig en opplevelse! Her kommer noen av bildene fra Portugal. 

 hva syns dere om bildene?   har dere gjort noe gøy i ferien?

'hhphoto

Skrevet: 26.jul.2011 / 13:05 Kategori: foto Kommentarer: 9

photos: kaninen min lukas

Kaninen min Lukas fikk nytt bur idag, fordi det er humlebol i kaninhagen. Stakkars liten, ble jaget og stukket av dem. Det nye burdet er altså bare midlertidig, men jeg syns hvertfall det var kjempekoselig.
søtt med navneskilt


tatt av meg _ canon eos 500d _ photoscape


hva syns dere om bildene?

Skrevet: 28.jun.2011 / 22:44 Kategori: foto Kommentarer: 21

photos: rainy day in the garden

NÅ ER JEG LYKKELIG! Hvorfor? Fordi jeg endelig har fått meg min egen bærbare pc. Det har jeg ventet en evighet på! Kanskje blir det mer og bedre blogging nå? Det er målet mitt hvertfall. Anyway, så har jeg vert ute i hagen og tatt noen bilder. Må jo begynne å fylle opp minnet på denne dataen. Som dere ser på bildene: DET REGNER!tycks?

Skrevet: 28.jun.2011 / 14:51 Kategori: foto Kommentarer: 16

inspo from weheartit

Fy så mange fine bilder det er på weheartit. Jeg sitter der ofte og bare drømmer meg bort. Herlige bilder right?

Skrevet: 13.mai.2011 / 19:59 Kategori: foto Kommentarer: 14

portrett: redigert eller uredigert?

Jeg har redigert dette portrettbildet av meg selv, og jeg lurer på hvilket dere likte best.


uredigertredigert. 

Redigert eller uredigert? Noen tips til hva jeg kunne gjort bedre?


Skrevet: 12.mai.2011 / 21:10 Kategori: foto Kommentarer: 11
hits