Arkiv / juni 2011

photos: kaninen min lukas

Kaninen min Lukas fikk nytt bur idag, fordi det er humlebol i kaninhagen. Stakkars liten, ble jaget og stukket av dem. Det nye burdet er altså bare midlertidig, men jeg syns hvertfall det var kjempekoselig.
søtt med navneskilt


tatt av meg _ canon eos 500d _ photoscape


hva syns dere om bildene?

Skrevet: 28.jun.2011 / 22:44 Kategori: foto Kommentarer: 21

photos: rainy day in the garden

NÅ ER JEG LYKKELIG! Hvorfor? Fordi jeg endelig har fått meg min egen bærbare pc. Det har jeg ventet en evighet på! Kanskje blir det mer og bedre blogging nå? Det er målet mitt hvertfall. Anyway, så har jeg vert ute i hagen og tatt noen bilder. Må jo begynne å fylle opp minnet på denne dataen. Som dere ser på bildene: DET REGNER!tycks?

Skrevet: 28.jun.2011 / 14:51 Kategori: foto Kommentarer: 16

foto: løøøøvetann

leeeenge siden sist nå! men lol, det er sommer, sol og friidrettssesong, så jeg gidder ikke bruke så mye tid på blogg (bare facebook, mehehe.) Snart skal jeg på stranden og chille, siden det endelig er litt sol her. Fikk bare litt lyst til å blogge akkurat nå, men vet ikke hvorfor.. så ett bilde av en løvetann:


day 7 _ canon eos 500d _ photoscape

HAHA, for ett roteinnlegg! blås i teksten, og se på bildet du. Og si meg hva du syns om det :)

Skrevet: 22.jun.2011 / 11:55 Kategori: 365 days Kommentarer: 15

photo: blow a soapbubble

wow, da var paradise hotel norge over for denne gang, og finalen var jo nokså crazy. Heide egentlig ikke på noen av dem, også kom Micke inn istede for Kim, og da heiet jeg på ham. Jeg har desverre visst lenge at Niklas kom til å vinne da, men trodde han skulle slippe kula. Fikk litt respekt for ham helt på slutten, noe jeg aldri trodde jeg skulle få. Men nok om paradise, nå er det over, og heele facebook er spammet av det. Over til dagens bilde;


day 6 _ photoscape _ canon eos 500d.
     Egentlig ett ganske stygt bilde, og teit redigering men men..


whatchu think?

Skrevet: 02.jun.2011 / 23:16 Kategori: 365 days Kommentarer: 9

update i bilder

arr arr ! leenge siden sist. Har ikke hatt mye tid til blogg ogsånn i det siste, pågrunn av skole og fritid. Men her kommer en liten update.

den 19.mai hadde jeg, resten av klassen min og sikkert tusenvis av andre stakkarslige 10.klassinger rundt om i Norge matteeksamen. Det gikk rett i dass! ferdig med det.

Ellers har jeg vert i bursdag til Mathilde, noe som var veldig koselig. 
 
(noen av jentene, ikke inkludert meg)

..jeg har vert på KM i friidrett.
 

..Klassen har chillet max på skolen og ikke gjort en drit. Jo vent, vi satt ned på kaia og spiste is i sola ♥


..og senest igår var jeg på vårkonsert på skolen. Det var veldig koselig, og det var så mange utrolig flinke folk med!
 


Dette var noe av det jeg har drevet med siden 17.mai. Nå er det sykt deilig med langhelg, og jeg gleder meg til lørdag. Da er det Florø friidrettsfestival, og jeg skal på med bunaden og dele ut premier til store friidrettsstjerner! Og på kvelden skal jeg i bursdag til to veldig søte jenter. Håper dere alle får en fin langhelg!

likte dere bildene?
hva skal dere i langhelgen? 

Skrevet: 02.jun.2011 / 14:05 Kategori: hverdag Kommentarer: 5
hits