Arkiv / juli 2011

stemme på kjolen vår ?

Hei Hei skjønne lesere ! 

Nelly.no har en konkurranse hvor du kan designe din egen kjole, og vinne fantastiske premier. Jeg og min kjære venninne Kristi har laget en kjole, og selv om vi virkelig ikke tror at vi kommer til å vinne, hadde vi blitt glade om dere gadd å stemme på kjolen vår :) stem HER (må kanskje bla litt ned) Tuusen takk på forhånd!hea hea, kjolen vår !

Skrevet: 26.jul.2011 / 23:46 Kategori: mote Kommentarer: 4

glee (with photos from weheartit)

Weehoo, nå begynner glee på tv2, kun om få strakser (mens jeg skriver da.) Jeg syns det er kjempegøy. Før syns jeg liksom det var skikkelig rart, men så fikk Halldis meg hektet. What can I say? I'm a gleek ♥ 
Jeg annbefaler alle å gi det en sjanse, det er underholdende og det er sykt mye bra musikk i hver episode!

//bilder fra weheartit

ser du på glee?
 

Skrevet: 26.jul.2011 / 14:34 Kategori: hverdag Kommentarer: 8

update med bilder fra lisboa

Nå er det på tide å komme med ett skikkelig blogginnlegg på denne lite oppdaterte bloggen. Har lovet Alice det ♥ 
Men hvor skal jeg begynne? Jeg må vel nesten begynne med det verste. Terrorhandlingene i oslo og på utøya, som dere alle har fått med dere. Det er en helt forferdelig og tragisk hendelse. Mine tanker går til de pårørende, og selfølgelig alle de som desverre er døde. Unge mennesker, som bare ble plaffet ned, av en kaldblodig drittsekk. At èn eneste mann kan gjøre noe slikt. Det er helt sykt å tenke på. Det går ikke an å forstå.. Måtte han (unnskyld meg) rotne i helvette! Drøyt å skrive, men det er jo sant, er det ikke? Nok om den saken, jeg er sikker på at folk har sett og lest nok om denne saken. Det har jeg selv, men jammen føles det godt å skrive om det, få ut aggresjonen jeg har ovenfor Anders Behring Breivik.

Mer over til hyggelige temaer. Jeg koser meg i sommerferien, og har blandt annet vert i Lisboa (Portugal om du er dårlig i geografi.) Det var egentlig bare en spontantur, sånn bestilt i siste liten liksom.  På bare 3 dager fikk vi opplevd helt sykt mye. Jeg fikk shoppet mye (kanskje jeg skal legge ut innkjøpene?) sett en god del av byen, koset meg en dag på stranden hvor jeg fikk trent litt også, og det jeg kanskje syns var aller gøyest var den dagen vi dro i dyreparken. De hadde alle mulige dyr der. Delfiner, løve, tigre, leopard, gepard, panter, ulv, jaguar, hvit tiger osv.. Virkelig en opplevelse! Her kommer noen av bildene fra Portugal. 

 hva syns dere om bildene?   har dere gjort noe gøy i ferien?

'hhphoto

Skrevet: 26.jul.2011 / 13:05 Kategori: foto Kommentarer: 9
hits