Arkiv / august 2011

photo: møtte tinie tempah i bergen

arg, jeg beklager så utrolig mye for nul blogging de siste ukene (?) Har vert så mye etter skolestart. I helgen var jeg på Rihanna konserten i Bergen sammen med Kristi. Det var så sykt bra! *ikke bli for misunnelige* vi møtte faktisk tinie tempah på gaten i bergen. Tror du meg ikke? Bare se her..


day 13 _ canon eos 500d + sigma 18-200mm _ photoscape

Se bort ifra at bildet er kjempestygt av meg (til venstre.) hehe, livakten hans eller noe som tok bildet.

sjalu? syns om bildet? 

Skrevet: 25.aug.2011 / 22:23 Kategori: 365 days Kommentarer: 11

photos // owl

sorrysorrysorry for null blogging igår. Ble bare aldri noe av, fordi jeg var på trening, såg kamp, og var hos en venninne om kvelden. Men det var kos da!
canon eos 500d + sigma 18-200mm _ photoscape

Nå skal jeg visst ned til Kristi, fikk nettopp en melding av henne. Blogges

syns om bildene? hvilket likte dere best? 

Skrevet: 09.aug.2011 / 13:12 Kategori: foto Kommentarer: 21

photo // hanging in the window

Hei Hei søte lesere! Hvem skulle trodd at det føles rart å ikke ha blogget på en hel dag? De siste dagene har jeg liksom bare blitt vandt til å blogge igjen. Jeg har faktisk, tro det eller ei, ikke vert på dataen i hele dag. Vi fikk besøk av en gammel kollega av mamma, kona hans og den utrolig sjønne lille gutten deres, idag. Det har igrunn vert veldig koselig. 
 


en utrolig nydelig sang (eller deler av den, fordi dette er den fineste delen) som dere bare høre. "Thirving ivory -  Flower for a ghost (only human.) sangen får meg både til å ville grine og smile, beste jeg har hørt på lenge! Tipper alle dere justin bieber fans har hørt den, for den har blitt brukt i en slags "hva skal jeg kalle det" støtte-video for justin, mot alle haterne hans. Søk på youtube om du er nysgjerrig, så forstår du..

også ett bilde.. ikke noe spessielt
 
day 12 _ canon eos 500d + sigma 18-200mm _ photoscape

syns om sangen? hørt den før kanskje?  og syns om bildet? 

Skrevet: 07.aug.2011 / 21:16 Kategori: 365 days Kommentarer: 30

photo: i'm trapped, but I somehow manage to get out

wow, så dyp jeg plutselig ble da.. Bruker aldri å ha sånne tekster om bildene mine, rett og slett fordi jeg ikke er så god til sånt, eiger jo ikke fantasi!


day 11 _ canon eos 500d + sigma 18-200mm _ photoscape

syns om bildet (og overskriften?) 

Skrevet: 06.aug.2011 / 22:37 Kategori: 365 days Kommentarer: 25

photographs // hello kitty sitting outside

JEG ELSKER HELLO KITTY! Har jeg noen gang fortalt dere det? Før hadde jeg alle mulige klær i hello kitty, og jeg har forsatt masse sokker med hello kitty på. I påsken anskaffet jeg meg det fete, rosa hello kitty headsetet i gran canaria. Jeg digger det, og selv om lyden er litt fucka, bruker jeg det ofte! Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har også en liten hello kitty figur. Tror kanskje det har vert godteri i den eller noe sånt.. Den ble dagens motiv! 

 


canon eos 500d + sigma 18-200mm _ photoscape

syns om bildene? hvilket likte dere best?

Skrevet: 06.aug.2011 / 20:31 Kategori: foto Kommentarer: 20

utelåst fra mitt eget hjem.

Hei søte lesere! Tror faktisk jeg har noen lesere, for igår føyk statestikken over 100 lesere for første gang på denne bloggen. Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger, dere er søte ♥ 

Nå kom jeg nettopp hjem fra trening. Eller.. jeg kom faktisk hjem for 20 minutter siden, men mamma og pappa hadde dratt til byen og låst huset uten å legge ut nøkkel. Så jeg ble sittende ute en god stund uten å få tak i noen av dem.. Jeg som syklet alt jeg hadde hjem for å rekke Diamond League. Men gjett hva? Det begynte akkurat når jeg satt meg ned i sofaen. FLAKS ♥ 

 
bare ett tilfeldig bilde..

hva gjør du akkurat nå? har du noen planer for dagen?


Skrevet: 06.aug.2011 / 15:46 Kategori: hverdag Kommentarer: 10

photo // ispo wall

Det er sikkert mange av dere der ute som har laget inspo vegg før. Det var hvertfall utrolig populært en stund. Jeg tror jeg begynte på min i 2010, men fullførte den ikke før i mai i år! Jeg ble ganske fornøyd med den, og den utrykker meg ganske godt som person. Men så klart er det mange andre bilder, kjendiser, antrekk osv jeg gjerne skulle brukt, men som jeg ikke hadde tilgang til. Jeg brukte bare gamle topp-, mag- og costume- blader. 

 
day 10_canon eos 500d_photoscape

hva syns dere om inspo veggen?
har dere inspo vegg? Skrevet: 05.aug.2011 / 22:48 Kategori: 365 days Kommentarer: 20

spørsmålsrunde // 1 kommentar tilbake

Kan jo si at dette er en ganske upersonlig blogg, pga det er en fotoblogg. Legger jo mest ut bilder, og skriver ikke så mye om meg selv og mitt. Og har heller ikke orket å lage knappemeny, der jeg skriver om meg selv. Så derfor tenkte jeg kanskje at en spørsmålsrunde hadde vert lurt, sånn at dere kan bli litt bedre kjent med jenta bak kameraet! Så bare spørr meg om alt mellom himmel og jord, så skal jeg svare så godt jeg kan :) Alle som sender ett eller flere spørsmål, skal få en skikkelig kommentar tilbake, siden jeg er så snill ♥


sånn ser jeg ut da.. hehe lol.
 
GO AHEAD AND ASK MEEEE! 

Skrevet: 05.aug.2011 / 19:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

050811 // innkjøp

Hei pepz! Idag har jeg vert i byen med Denise, og litt Alice. Vi var på kafè, og på cubus. Ayee! Men det var koselegt. Jeg svidde av nesten 400kr på cubus! Her er innkjøpene, som egentlig ikke er så spennende..


eyeliner  mascara   sminkefjerner


fliseklemmer


uglesmykke. bare fordi jeg er svak for ugler, og smykker.

syns? 

Skrevet: 05.aug.2011 / 17:22 Kategori: hverdag Kommentarer: 17

photo // starbucks

Både på vei til og fra Portugal, mellomlandet vi i Amsterdam, og da fant jeg i totalt lykkerus en starbucks cafè. Med muligheten til å velge mellom tall, grande, og VENTI, falt valget enkelt og greit på en Frappuccino Mocca venti. Lett valg liksom. Guuud, starbucks er bare det beste jeg vet! nomnomnomnom ♥

 
day 9 _ canon eos 500d _ photoscape

syns om bildet? //  smakt ekte starbucks før? 

Skrevet: 04.aug.2011 / 22:46 Kategori: 365 days Kommentarer: 19

"me want's" from nelly

*sukk* nå skulle jeg gjerne hatt 5 000 kr i lomma, som jeg bare kunne shoppet for. Det er så mye fint "der ute." Her er noe av det jeg godt kunne tenkt meg, fra nelly.com.
//nelly.com

Bildene ble litt hulter til bulter, men so what. Noe dere likte?

Skrevet: 04.aug.2011 / 13:15 Kategori: mote Kommentarer: 16

portrettfoto: baben min

Jeg elsker virkelig denne jenta! Hun er jo så søt, og utrolig fotogen, noe jeg er sjalu på. Nevnte jeg at hun bare er 13 år? Ser ut som hun er minst 15.. bæsj ♥


beeeeauty.

likte dere bildene? 

Skrevet: 03.aug.2011 / 23:04 Kategori: foto Kommentarer: 13

photo: dreaming of paris


day 8 _ canon eos 500d _ photoscape

Følte det var på tide med ett bilde i fotoprosjektet. Hva syns dere om bildet?

Skrevet: 03.aug.2011 / 16:00 Kategori: 365 days Kommentarer: 16

photos: min vackra katt

Ligger her i sengen og chiller etter trening. Tenkte jeg skulle blogge litt, siden jeg er blitt så "flink" til det. Da blir det to bilder av min ekstremt nydelige katt som jeg er så glad i ♥
canon eos 500d + sigma dc 18-200mm _ photoscape

syns ?

Skrevet: 02.aug.2011 / 20:28 Kategori: foto Kommentarer: 19

bilder tatt med det splitter nye objektivet

offoff, jeg er en elendig blogger! Og når jeg prøver å skjerpe meg, varer det kun en dag eller to. Forstår ikke hva som skjer med meg, før kunne jeg blogge 4 ganger om dagen, hver eneste dag! Anywho.. Gjett hvem som endelig har fått seg nytt objektiv til kameraet? MOA. Sigma DC 18-200mm. AND I FREAKIN' LOVE IT ♥ Burde jo få opp lysten til å blogge, men problemet er ikke at jeg ikke har noe å blogge om, for det har jeg i massevis, problemet er bare å få logget meg innpå bloggen min og få postet ett innlegg.. tragisk nok. Her er de første bildene jeg tok med det nye objektivet. lalala, enjoy.
canon eos 500d + sigma dc 18-200mm_photoscape

ble bildene bra?


BTW: Ragnhild har laget seg ny blogg med en venninne. Stikk innom bloggen deres http://rbmh.blogg.no/, den er bra !!

 

Skrevet: 01.aug.2011 / 14:11 Kategori: foto Kommentarer: 21
hits