Arkiv / oktober 2011

(høst) photoshoot

Nå har jeg vert ute i det fine været og tatt bilder med Kristi. Hun ville ha nytt profilbilde, så.. Elsker når det er sånt vær! Litt kaldt, frisk luft, tørr bakke og sol. ELSKER HØST. Orket ikke redigere bildene, utenom ett par. eg syns egentlig de er like fine uten redigering, fordi de er mer naturlige.
canon eos 500d + 18-200mm

likte dere bildene? hvordan er været hos dere?

 

Skrevet: 13.okt.2011 / 19:07 Kategori: foto Kommentarer: 14

foto: høst

Hei søte lesere ♥ Tar meg tid til ett blogginnlegg, siden jeg ikke har noen planer før senere ikveld, da skal jeg vere med søte Oda, som kommer hjem fra Bergen. Jeg har vert ute og tatt noen høstbilder. Personlig syns jeg høsten er den fineste tiden på året. Jeg elsker høsten! Man kan kose seg inne under dyna, med en kopp kakao, mens det er storm ute. Og i tillegg kan det vere nydelig vær, selv om det er kaldt.. Akkurat nå er været helt fucked, det skifter hele tiden! Fra hagl, til regn, til sol, til overskyet, til torden, til regn igjen.. 
canon eos 500d + 18-200mm _ photoscape

Vet ikke heeelt om jeg ble fornøyd med disse bildene, men men. Hva syns dere? noen favoritt kanskje?

Skrevet: 11.okt.2011 / 18:22 Kategori: foto Kommentarer: 18

nokre bileter, sidan eg har sakna blogg

utrooolig lenge siden sist. Plutselig tok det bare slutt med bloggingen. Hvorfor? Ikke vet jeg egentlig.. Men skylder på vidergående og studiespesialisering. Det er heavy shit! Vi har høstferie nå, men enda har jeg sittet med 2 innleveringer idag. Heldigvis ferdig nå da.  Jeg hadde forresten bursdag på onsdag, ble 16 år ♥  
canon eos 500d + 18-200mm _ photoscape

bare noen bilder jeg tok for en times tid siden.. Har faktisk savnet å dele bildene mine med dere, for nå som jeg ikke har blogget har det ikke blitt tatt mange bildene, og jeg elsker jo å ta bilder! Skal prøve å få blogget mer, hvertfall nå denne uken, siden vi har høstferie! herligt. 

syns om bildene ?

Skrevet: 09.okt.2011 / 18:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 13
hits