Kategori / mote

180911: dagens outfit

flink jeg har blitt til å legge ut outfits. Prøver faktisk å variere litt på bloggen, selv om det er en fotoblogg. 
tights fra cubus.   genser fra bikbok.   skjerf fra h&m.   

følte ikke helt for å se opp idag.. 

syns om antrekket? 

Skrevet: 18.sep.2011 / 15:49 Kategori: mote Kommentarer: 28

160911: dagens outfit

Så sinnsykt deilig med helg! Uken har egentlig gått ganske fort, og den eneste skoledagen som var til å krepere av var tirsdagen. herregud.. Jeg har noen helgeplaner so far.. Skal til byen med Nina, Denise og Madeleine imorgen tror jeg, også skal jeg i bursdag til Astrid på kvelden. Kosi ♥ Nå kommer faktisk dagens outfit! Jeg legger jo aldri ut outfit. Dette er faktisk min første. 
herregud, så lange bein jeg har.. og jeg gikk egentlig med høyhæla sko idag også, så ble ekstra høy!bukse fra gina tricot.  cardigan fra cubus.  skjerf fra lindex(?)  topp fra zara. armebånd fra cubus
tubetopp fra bikbok. hårblomst fra h&m

Sorry for at bildene ble litt dårlige. Fikk ikke tatt flere, for gjett om batteriet til kameraet døde.. Hadde som sagt også kilehæler på meg idag, men fikk jo ikke tatt bilde av dem.

syns om outfiten? 

Skrevet: 16.sep.2011 / 15:59 Kategori: mote Kommentarer: 15

"me want's" from nelly

*sukk* nå skulle jeg gjerne hatt 5 000 kr i lomma, som jeg bare kunne shoppet for. Det er så mye fint "der ute." Her er noe av det jeg godt kunne tenkt meg, fra nelly.com.
//nelly.com

Bildene ble litt hulter til bulter, men so what. Noe dere likte?

Skrevet: 04.aug.2011 / 13:15 Kategori: mote Kommentarer: 16

stemme på kjolen vår ?

Hei Hei skjønne lesere ! 

Nelly.no har en konkurranse hvor du kan designe din egen kjole, og vinne fantastiske premier. Jeg og min kjære venninne Kristi har laget en kjole, og selv om vi virkelig ikke tror at vi kommer til å vinne, hadde vi blitt glade om dere gadd å stemme på kjolen vår :) stem HER (må kanskje bla litt ned) Tuusen takk på forhånd!hea hea, kjolen vår !

Skrevet: 26.jul.2011 / 23:46 Kategori: mote Kommentarer: 4
hits